Päätin minäkin tehdä eräänlaisen tilinpäätöksen viime vuodelta ja valita korttieni omasta mielestäni parhaat yksilöt.Tässäpä nämä,ilman minkäänlaista paremmuusjärjestystä.Valinta oli kyllä todella vaikeaa,kun kortteja on tullut tehtyä varmaan useampi sata.Ensimmäinen vuosi kortteilua on takana ja koukkuun olen jäänyt.Ihanaa tämä askartelu:)

Tämä on varmaan ensimmäisiä ikinä tekemiäni hääkortteja ja tykkään sen hempeästä tunnelmasta edelleen.Itsetehty pohja on kivannäköinen.Myös nalleleima on suloinen.

Tämän kortin tein ystäväpariskunnalle kyläläisten yhteiskortiksi.Kortti oli  suurikokoinen ja isotöinen.Mielestäni onnistuin tässä kivasti.

 

Tämä on kortteiluni alkutaipaleen kortteja ja tykkään kovasti leimasta ja väreistä tässä.

 

Tämä kortti on mielestäni kaunis kokonaisuus ja ihanan värinen.

Tämä oli tilauskortti metsästävälle miehelle ja onnistuin mielestäni tässä hyvin,otteaen huomioon mieskorttien haastavuuden.

Tämä leimakuva on niin ihana ja värit suloiset.Tykkään tästä kortista  kovasti.

Tämä oli myös tilauskortti pikkuiselle Lauralle ja heidän kisulleen.Tykkään leimasta ja kokonaisuudesta tässä.

 

Tämä on minulle hyvin epätyypillisen värinen kortti,mutta tykkään tästä ja sen haikeasta tunnelmasta kovasti.

Tämä kortti on todella isokokoinen ja isotöinen.Annoin sen äidille ja isälle joulukortiksi.Tykkään kokonaisuudesta ja vaaleansinisestä väristä tässä.

Tämä vaunuleimasin on yksi suursuosikeistani ja valitsin tämän kortin lukuisista tällä tekemistäni, itse tehdyn taustan ja värien vuoksi.Tämän kortin sisäpuoli on myös hyvin kaunis ja koristeltu,mutta jäi kuvaamatta.

 

Ajattelin että näihin kuviin voisin pikkuhiljaa lopetella bloginpitoa täällä Vuodatuksessa ja siirtyä minäkin,kuten monet muut,Bloggerin puolelle.Vielä se on melkoista opettelua ,mutta lupaan avata sivut lähiaikoina siellä.Annan osoitteen kunhan saan sivut sellaiseen kuntoon,että kehtaan niitä teille esitellä.Anskun Aarremaana jatketaan sielläkin..